Menu Sulje
Menu

Apteq Vita Melatoniini Extra on markkinoiden monipuolisin melatoniinivalmiste

L-teaniini ja B6-vitamiini tehostavat vaikutusta

Ravintolisänä käytetty melatoniini eli pimeähormoni on erinomainen apu lyhytaikaisten unihäiriöiden hoidossa ja unirytmin normalisoimisessa. Apteq Vita Melatoniini Extra 1,9 mg on markkinoiden monipuolisin yhdistelmävalmiste, joka sisältää ainoana tuotteena myös L-teaniinin ja B6-vitamiinin.

”L-teaniini tukee unen laatua. Se on luonnollinen ja hyvin turvallinen aminohappo, jonka yhteyttä unessa pysymiseen on tutkittu viime aikoina paljon. L-teaniini metaboloituu ja tulee virtsan mukana pois, eli se ei varastoidu elimistöön”, kertoo Mikko Karjalainen Fennogate Finland Oy:stä.

Niin ikään metaboloituva B6-vitamiini osallistuu kehon luonnolliseen melatoniinisynteesiin ja edistää hormonitoiminnan säätelyä. Elimistön luontainen melatoniinituotanto hiipuu vähitellen ikääntymisen myötä.

”Ihmisen oma melatoniinituotanto on tärkeässä roolissa unen suhteen, ja jos purkista otetaan lisää pelkkää melatoniinia, se saattaa hiivuttaa omaa tuotantoa entisestään. Siksi B6-vitamiinilla on kokonaisuuden kannalta tärkeä tehtävä”, Karjalainen sanoo.

Apteq-tuotesarja on valikoima apteekeissa myytäviä hyvinvoinnin edistämiseen, terveyden tukemiseen ja elimistön toimintojen mittaamiseen tarkoitettuja tuotteita ja valmisteita. Apteq-tuotemerkki kuuluu Fennogate Finland Oy:lle. Yrityksen toimipaikka Suomessa on Kuopio. 

Lue lisää Apteq Melatoniini Extrasta ›

   

Apteq

Apteq-tuoteperheet

Mittarit ja testit

Apteq-tuotteet

» Tutustu valikoimaan Apteq-tuotteet
Suun hyvinvointiin

Apteq plus-tuotteet

» Tutustu valikoimaan Apteq plus-tuotteet
Hyvinvointiin ja kauneuteen

Apteq vita-tuotteet

» Tutustu valikoimaan Apteq vita-tuotteet