Biotiini + Nail Extra kampanjapakkaus

Biotiini Extran ostajalle kynsiä hoitava Nail Extra kaupan päälle

Lisätietoja

Biotiini Extra on nyt saatavilla kampanjapakkauksessa. Ostaessasi Biotiini Extra kampanjapakkauksen saat Nail Extran kaupan päälle. Tarjous on voimassa niin pitkään kuin kampanjapakkauksia riittää. Kampanjapakkaukset löydät hyvin varustelluista apteekeista ja verkkoapteekista.

Osta kampanjapakkaus heti seuraavista verkkoapteekeista

Apteq Nail Extra on nopea apu vaurioituneille kynsille. Se kovettaa kynsiä muodostamalla kovan, värittömän ja vettä läpäisemättömän kalvon, joka estää kynsien halkeilua ja liuskoittumista antaen niiden kasvaa vahvemmiksi ja pidemmiksi.

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Biotiini Extra on Suomessa kehitetty, ainutlaatuinen vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä.

 

Biotiini ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa kynsiä

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen ovat yleisiä vaivoja, joiden taustalla voi olla ikääntyminen, stressi sekä hormonaaliset muutokset kuten imetysaika, vaihdevuodet ja e-pillereistä luopuminen.
Lue lisää

Biotiini on välttämätön vitamiini, joka vahvistaa hiuksia ja kynsiä

Biotiini on tutkitusti tehokas vitamiini hiusten ja kynsien hyvinvoinnista huolehtimiseen. Biotiini edistää proteiinien aineenvaihduntaa hiusjuurissa
 ja vahvistaa halkeilevia kynsiä.
Lue lisää