Fennogate Hallitus - Apteq

Hallitus

Antti Pylkkänen

Hallituksen puheenjohtaja

Antti Pylkkänen on toiminut noin 10 vuoden ajan Fennogate Finland Oy:n toimitusjohtajana ja on yksi perustajaosakkaista. Keväällä 2021 hän siirtyi Fennogaten toimitusjohtajan tehtävistä hallituksen puheenjohtajaksi.

Ennen Fennogatea Antti on työskennellyt mm. Technopolis Venturesilla, Nokialla ja Enfolla. Hän on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta tuotantotalouden diplomi-insinööriksi vuonna 2008. Työn ulkopuolella Antin voit todennäköisimmin löytää kosken varrelta kalastamasta tai metsäpoluilta pyöräilemästä.

Markus Forsberg

Hallituksen jäsen

Markus Forsberg työskentelee farmakologian professorina Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa. Hän toimii lisäksi sivutoimisesti lääkealan luottamustehtävissä. Hänellä on laaja kokemus erilaisista tutkimus- ja kehityshankkeista.

Markus on suorittanut farmasian tohtorin tutkinnon Kuopion yliopistossa vuonna 2005. Hän on Helsingin yliopiston farmakologian dosentti. Ennen nykyistä tehtävää hän on työskennellyt eri tehtävissä Itä-Suomen yliopistossa, kehitysjohtajana Kuopio Innovation Oy:ssä sekä proviisorina apteekissa. Vapaa-ajalla Markuksen löytää perheen parista, autotallista, Kallavedeltä tai golfkentältä.

Jorma Pylkkänen

Hallituksen jäsen

Jorma Pylkkäsellä on pitkä historia lääketeollisuudessa eri tehtävissä Orion-yhtymän palveluksessa mm. Lääketehdas Remedan toimitusjohtajana. Orionin jälkeen hän toimi Kuopion teknologiakeskuksen toimitusjohtajana ja keräsi pääoman start-up rahastoon Teknia Invest, jonka toimitusjohtajana toimi kunnes siirtyi yrittäjäksi ja eläkkeelle. Jorma on ollut perustamassa useita yrityksiä, joista ensimmäinen oli tutkimuspalveluyritys Oy Medfiles Ltd.

Jorma oli perustamassa myös paikallista golfseuraa ja nauttii nyt Tarinagolfin 1. jäsenenä vapaaherran oikeuksista. Kalastus, Kallaveden ja vaelluskalojen puolesta taistelu ovat ajallisesti ajaneet golfin ohi.

Ville Peura

Hallituksen jäsen

Ville Peura työskentelee proviisorina Puijonlaakson apteekissa Kuopiossa. Hän on valmistunut farmaseutiksi Kuopion yliopistosta vuonna 2000 ja proviisoriksi vuonna 2006. Ville on suorittanut apteekkialan YJEAT-tutkinnon vuonna 2020.

Ville on ennen Puijonlaakson apteekkia työskennellyt useissa muissa apteekeissa sekä Medfiles Oy:llä. Vapaa-aikana hän harrastaa kuntoilua, kirjojen lukemista ja musiikin kuuntelua.

Fennogate Finland Oy | PL 1199 | Microkatu 1 | 70211 Kuopio