Apteq B12 Boost

Apteq B12 Boost 1,3 mg + Folaatti & B1-B3-B5-B6-Biotiini-C

Jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12 -vitamiinin tarpeeseen. Appelsiininmakuinen purutabletti. Edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologista toimintaa ja henkistä suorituskykyä. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Lisätietoja

Bioaktiivinen

Metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopii kaikille B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille ja erityisesti niille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät.

Apteq B12 Boost sisältää myös B9 -vitamiinia eli foolihappoa ja bioaktiivista metyylifolaattia. Toisin kuin foolihappo metyylifolaatti imeytyy hyvin myös yleisessä MTHFR geenimutaatiossa.

Vatsaystävällinen

Apteq B12 Boost on: laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Metyylikobalamiini on vatsaystävällinen B12-vitamiinimuoto, eikä se tutkimusten mukaan heikennä suoliston hyvinvointia.

Valmistettu Suomessa

Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko:

60 ja 100 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12 vitamiinia 1300 µg (52000%*), B9 vitamiinia 400 µg (200 µg foolihappoa ja 200 µg L-metyylifolaattia) (200%*), B1 vitamiinia 1,4 mg (127%*), Niasiinia (B3) 19 mg (119%*), pantoteenihappoa (B5) 12 mg (200%*), B6 vitamiinia 1,5 mg (107%*), biotiinia (B7) 50 µg (100%), C-vitamiinia 200 mg (250 %*) *vuorokautisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, steviasta saatavat stevioliglykosidit), natrium-L-askorbaatti, L-askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, aromi (appelsiini), pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini. Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Varoitukset:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Apteq B12 Boost -vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.