Apteq B12 Memox

Apteq B12 Memox 1 mg + Folaatti & Flavonoidit-Koliini

Tukemaan muistia, tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia ja täydentämään yksipuolista ruokavaliota. Pieni nieltävä tabletti. Koliinia ja flavonoideja sisältävä todellinen muistipilleri. Koliini ja flavonoidit ovat kliinisesti tutkittuja suojaravintoaineita. Flavonoidit on uutettu appelsiinista ja suomalaisista mustikoista. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Osta suoraan seuraavista verkkoapteekeista

Tai etsi lähin apteekkisi

Lisätietoja

Bioaktiivinen

Metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopii kaikille B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille ja erityisesti niille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät.

Apteq B12 Memox sisältää myös B9 -vitamiinia eli foolihappoa ja bioaktiivista metyylifolaattia. B9- ja B12-vitamiinit tehostavat elimistössä toistensa toimintaa. Toisin kuin foolihappo metyylifolaatti imeytyy hyvin myös yleisessä MTHFR geenimutaatiossa.

Puhdas ja vatsaystävällinen

Apteq B12 Memox on puhdas: syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tutkimusten mukaan B12-vitamiinin muodolla näyttää olevan merkittävä vaikutus suoliston hyvinvointiin ja mikrobitasapainoon. Metyylikobalamiini on suoliston hyvinvoinnin ja mikrobitasapainon kannalta suositeltava vaihtoehto.

Valmistettu Suomessa

Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko:

60 ja 100 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12 vitamiinia 1000 µg (40000%*), B9 -vitamiinia 300 µg (150 µg foolihappoa ja 150 µg L-metyylifolaattia) (150%*), flavonoidit >80 mg ja koliini 50 mg. *vuorokautisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat:

täyteaine (mikrokiteinen selluloosa/mikrokristallinsk cellulosa), fl­avonoidiuutevalmiste appelsiinista, L-koliinibitartraatti, fl­avonoidiuutevalmiste mustikasta, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo. Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Varoitukset:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Apteq B12 Memox -vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.