Mielikki yskähunaja

Mielikki - kiukkuisen köhän kesyttäjä

Mielikki yskähunaja on Käypä hoito -suosituksen mukainen hoito akuuttiin yskään yli 1-vuotiaille. Mielikin sisältämä lääkinnällinen hunaja ja glyseroli muodostavat yskänärsytystä vähentävän kalvon nielun yskänreseptoreihin.

Mielikki myös hoitaa ärtyneitä limakalvoja ja lievittää nielun kipua ja tulehdusta. Hunajan on osoitettu olevan tehokkaampaa lasten yskänärsytyksen hoidossa kuin perinteiset yskänlääkkeet.

Hunajan teho ärsytysyskän hoidossa on laajasti dokumentoitu. Kuudessa kliinisessä tutkimuksessa, joihin osallistui yhteensä 915 potilasta, hunaja oli tehokkaampi lievittämään yskimistä kuin tavanomaiset yskänlääkkeet (esim. deksmetorfaani).

 

Hyvänmakuinen ja helposti annosteltava

Mielikki on heti käyttövalmis liuos. Se on juoksevaa ja näin helposti annosteltavissa myös lapsille. Maultaan Mielikki on lempeän hunajainen, eikä siinä ole lisättyjä makuaineita. Mielikin koostumuksen ja maun ansiosta se sopii myös perheen pienimmille.

Mielikki on saatavilla vain apteekeista.

Hellien häntä hoivaa

 

Mielikki yskähunaja lievittää nopeasti nielun limakalvojen ärsytystä ja auttaa hoitamaan kipua ja tulehdusta.

Heti käyttövalmis liuos on helppo ja nopea annostella joka tilanteessa. Tuotteen mieto maku miellyttää myös pientä lasta.

 

  • Vähentää nopeasti yskänärsytystä.
  • Rauhoittaa ärtyneitä limakalvoja ja lievittää kipua.
  • Tutkitusti tehokkaampi kuin perinteiset yskänlääkkeet
  • Sisältää tutkittua ja testattua lääkelaadullista hunajaa
  • Sopii koko perheelle 1-vuodesta ylöspäin
  • Miellyttävä maku ja koostumus
  • Valmistettu Suomessa
  • Saatavilla vain apteekeista

Katso annostelu- ja käyttöohjeet >>

 

”Heti käyttövalmis liuos sopii koko perheelle.”

Turvallinen ja tehokas – myös raskaana oleville ja imettäville äideille

 

Koska vasta puhtain ja tutkituin on mielestämme riittävän laadukasta kaikista herkimmille, Mielikki yskähunaja sisältää ainoastaan tarkkaan valikoituja ja turvallisia raaka-aineita.

Mielikin sisältämä lääkinnällinen hunaja on tasalaatuista ja puhdistettua. Se on kemiallisesti ja mikrobiologisesti testattua eikä se sisällä botulismia aiheuttavia Clostridium botulinum -bakteerin itiöitä. Mielikki yskähunajaa voivat käyttää perheen pienimmät 1-vuotiaasta lähtien sekä myös raskaana olevat ja imettävät äidit.

Hunajan teho ärsytysyskän hoidossa on laajasti dokumentoitu. Kuudessa kliinisessä tutkimuksessa, joihin osallistui yhteensä 915 potilasta, hunaja oli tehokkaampi lievittämään yskimistä kuin tavanomaiset yskänlääkkeet (esim. deksmetorfaani).

 

Lue lisää Mielikistä täältä >>