Hyvinvointi on muutosta. Elintapojemme vaatimukset, elinympäristömme haasteet, uusi tieto ja uudenlaiset tarpeet muovaavat alati sen määritelmää.

Mikä toimi eilen, ei toimi tänään. Mikä on hyvä nyt, ei aina kanna huomiseen. Hyvinvointi muuttuu ajassa, mutta se muuttuu myös paikassa. Mikä sopii saksalaiselle, ei välttämättä vastaa suomalaiseen tarpeeseen.

Apteq on olemassa vastatakseen tähän haasteeseen. Meidän tehtävämme on tunnistaa ja täyttää suomalaisen hyvinvoinnin olevia ja tulevia tarpeita. Teemme sen Suomessa kehitetyillä, suomalaista terveyttä ymmärtävillä ja edistävillä tuotteilla.

Haluamme olla apteekkien paras vaihtoehto. Siksi tahdomme jokaisella tuotteellamme tarjota aina jotain enemmän – edistyksellisimmän ominaisuuden, ylivoimaisen hinta-laatusuhteen, miellyttävimmän käyttäjäkokemuksen tai iloa silmälle tuovan designin. Asian, jonka ansiosta asiakkaamme voi olla tuplasti tyytyväisempi valintaansa.

Haluamme myös itse olla tyytyväisiä itseemme. Siksi toimimme eettisesti ja vastuullisesti avoimuuden ja läpinäkyvyyden periaatteita noudattaen.

Sinun, minun, meidän kaikkien suomalaisten terveydeksi, Apteq.