Apteq B12 Balance

Apteq B12 Balance 1 mg + Folaatti

Tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia. Vadelmanmakuinen purutabletti. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Lisätietoja

Bioaktiivinen

Metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopii kaikille B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille ja erityisesti niille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät.

Apteq B12 Balance sisältää myös B9 -vitamiinia eli foolihappoa ja bioaktiivista metyylifolaattia. Toisin kuin foolihappo metyylifolaatti imeytyy hyvin myös yleisessä MTHFR geenimutaatiossa.

Vatsaystävällinen

Apteq B12 Balance on: laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Metyylikobalamiini on vatsaystävällinen B12-vitamiinimuoto, eikä se tutkimusten mukaan heikennä suoliston hyvinvointia.

Valmistettu Suomessa

B12-vitamiinin lisääntynyt tarve – Katso oireet ja saantisuositukset

B12-vitamiini on välttämätön vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan. B12-vitamiinin puutteesta kärsivät tyypillisimmin iäkkäät ja tiukkaa kasvisruokavaliota noudattavat.
Lue lisää

Tiesitkö, että B12 -vitamiinivalmisteissa on eroja?

Suomalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kolmasosalla yli 65-vuotiaista veren B12-vitamiinipitoisuus on matala tai matalan ja normaalin rajamailla. Onneksi B12-kobalamiinivalmisteita on nykyään hyvin saatavilla.
Lue lisää

B12-vitamiini kasvissyöjälle – ja fleksaajalle!

B12-vitamiini on välttämätön aivoille ja hermostolle. Jos syöt usein kasvisruokaa, muista huolehtia B12-vitamiinin riittävästä saannista. Laadukkaat vitamiinivalmisteet löydät apteekeista.
Lue lisää
Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko:

100 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12 vitamiinia 1000 µg (40000%*), B9 vitamiinia 300 µg (150 µg foolihappoa ja 150 µg L-metyylifolaattia) (150%*) *vuorokautisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), aromi (vadelma), metyylikobalamiini, 5MTHF-glukosamiini, pteroyyliglutamiinihappo. Laktoositon (0g/100g), hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Varoitukset:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Apteq B12 Balance -vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.