HANKEPÄÄLLIKKÖ / MARKKINOINTIVASTAAVA

Haemme Fennogate Finland Oy:lle hankepäällikköä/markkinointivastaavaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa kuluvan vuoden elokuun loppupuolella tai syyskuun alussa ja päättyy 31.12.2022. Työsuhde saattaa johtaa vakinaistamiseen.

Vastuualueesi on kaksijakoinen:

  • Vastaat esiselvitysprojektista, jonka tavoitteena on tuottaa Fennogaten johdon päätöksenteon tueksi informaatiota yhtiön tuotteiden vientipotentiaalista.
  • Suunnittelet ja toteutat Fennogaten markkinointitoimenpiteitä.

Moniosaaminen on päivän sana ja tässä tehtävässä sitä todella tarvitaan. Ymmärrät erilaisia liiketoimintamalleja sekä sitä, kuinka tukea yrityksen liiketoiminnan kehittämistä verkkokaupalla ja digitaalisilla työvälineillä. Sinulla on näkemystä ja ehkä kokemustakin kansainvälisestä kaupasta, etenkin vientitoiminnasta. Olet systemaattinen projektinhallinnan osaaja, joka ymmärtää, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pystyt syventymään pitkäjänteiseen, tulevaisuutta koskevaan selvitystyöhön, mutta orientoitumaan luontevasti myös tämän päivän liiketoimintaan. Haet kilpailuetua modernin markkinoinnin keinoin ja osaamisportfolioosi saattaa kuulua myös digimarkkinointi. Englannin kielen taitosi on sujuva ja ehkä osaat muitakin kieliä. Koulutustaustasi on todennäköisesti, muttei välttämättä, kaupallinen. Koulutuksesi jälkeen olet jo päässyt haastamaan itseäsi työelämässä vähintään muutaman vuoden ajan. Olisi loistavaa, jos asuisit Kuopiossa, koska Fennogaten toimisto sijaitsee siellä. Työn hoitaminen onnistuu kuitenkin tarvittaessa myös etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lindberg (p. 050 525 0744). Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen rekry@astria.fi. Kirjoita viestin Aihe-kenttään hakemasi tehtävänimike. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

APTEEKKITUOTTEIDEN EDUSTAJA /Keski-Suomi

Haemme Fennogate Finland Oy:lle apteekkituotteiden edustajaa kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Keski-Suomen alueelle. Työsuhde on osa-aikainen (50- tai 60-prosenttinen työaika) ja se alkaa kuluvan vuoden elokuun puolivälissä. Työsuhde saattaa johtaa vakinaistamiseen.

Kyseessä on matkatyö, jossa hoidat itsenäisesti sinulle nimettyjä apteekkiasiakkuuksia. Sinulla on valmius päästä tehtävässä nopeasti liikkeelle, koska apteekkimaailma ja apteekkien päätöksentekomekanismit ovat sinulle entuudestaan tuttuja joko farmasian alan koulutuksesi tai aiemman työkokemuksesi pohjalta.

Motivoidut tavoitteellisesta ja pitkäjänteisestä myyntityöstä ja rakastat vuorovaikutustilanteita asiakkaiden kanssa. Osaat kuunnella farmasian alan ammattilaisia ja kommunikoida heidän kanssaan vakuuttavasti. Olet yhtäältä itsenäinen ja omatoiminen, toisaalta rakentava tiimipelaaja. Asut Jyväskylässä tai sen liepeillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Lindberg (p. 050 525 0744). Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen rekry@astria.fi. Kirjoita viestin Aihe-kenttään hakemasi tehtävänimike. Hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.