Takuuaika

Jos ostamaasi Apteq tuotteeseen tulee jotain vikaa tai se hajoaa tuotteen takuuaikana, palauta tuote apteekkiin josta ostit tuotteen. Takuun voimassaolon ehtona on tuotteen ostokuitti tai takuukortti, johon on merkattu tuotteen ostopäivä sekä tuotteen myyneen apteekin yhteystiedot.

Ennen tuotteen palautusta apteekkiin, muista tarkastaa tuote yksinkertaisten virheiden varalta (esim. virtajohto ei ole seinässä, paristot eivät ole tyhjät, elohopeattoman mittarin tarkastusviiva 38-asteen kohdalla). Jos tuote vaikuttaa tarkastuksesta huolimatta edelleen vialliselta, viekää tuote apteekkiin ja se hyvitetään teille.

Apteq verenpainemittareiden kalibrointi

Suosittelemme ammattikäytössä olevien Apteq verenpainemittarin kalibrointia kahden vuoden välein. Kotikäytössä olevien mittarien kalibrointia ei edellytetä, mutta halutessanne voitte lähettää verenpainemittarin kalibroitavaksi alla olevan osoitteeseen asiakkaan kustannuksella. Kalibroinnin tämänhetkinen hinta on 30,00 euroa (ALV 24%) sisältäen paluupostimaksut. Pystymme kalibroimaan ainoastaan Apteq-merkkisiä verenpainemittareita.

Fennogate Finland Oy
Microkatu 1
70210 Kuopio

Muista laittaa kalibroitavaksi lähetetyn verenpainemittarin mukana yhteystietosi, johon kalibroitu mittari palautetaan!

Takuuajan jälkeinen huolto

Takuuajan jälkeisestä huollosta vastaa Fennogate Finland Oy. Tuotteen voi lähettää asiakkaan kustannuksella Fennogate Finland Oy:lle. Annamme tuotteen korjauksesta tai vaihtamisesta kustannusarvion ennen huollon suorittamista ja asiakkaan veloittamista.

Muista laittaa huoltoon palautetun tuotteen mukana yhteystietosi ja puhelinnumero!

Takuuajat

Verenpainemittarit – 2 vuotta
Korvakuumemittari – 2 vuotta
Digitaaliset kuumemittarit – 2 vuotta
Pulssioksimetri – 2 vuotta
PEF-mittari - 2 vuotta
Elohopeaton kuumemittari – Normaalikäytössä rajoittamaton takuu

Lomakkeet apteekeille

Takuu- ja huolto-ohje apteekeille

Takuu- ja huolto-ohje kuluttajille