Varaudu flunssaan

Fluzinc lyhentää flunssan kestoa

Flunssaan, influenssaan ja koronaan sairastuneet oireilevat monesti samalla tavoin ja oireet voivat vaihdella yksittäisissä tautitapauksissa. Jos epäilet saaneesi koronavirusinfektion toimi viranomaisten ohjeiden mukaan, joita löydät esimerkiksi täältä.

Tähän mennessä (1.9.2021) Suomessa on testattu 6 595 400 näytettä joista 127 861 on ollut koronatartuntoja. Valtaosan sairastuneiden oireiden takana voidaan siis olettaa olevan perinteinen flunssa. Onneksi flunssan kestoa voidaan lyhentää ja oireita lievittää aloittamalla sinkkiasetaatti-imeskelytablettikuuri heti flunssan ensioireisiin.

Viranomaisohjeiden mukaan flunssaan viittaavissa oireissa tulisi pysytellä kotona, kunnes on saanut negatiivisen koronatestituloksen. Tästä syystä sinkkiasetaattikuuri olisi hyvä olla valmiina kotona, jolloin vältetään oireisena apteekissa asiointi ja mahdollistetaan hoidon nopea aloitus.

Apteq Fluzinc on kolmen päivän tehokuuri flunssan hoitoon. Fluzincin sisältämästä sinkkiasetaatista vapautuvat sinkki-ionit vaikuttavat paikallisesti suussa, kurkussa ja nielussa estäen flunssavirusten toimintaa ja taudin etenemistä. Tutkimusten mukaan flunssan kesto lyhenee keskimäärin 7 päivästä 4 päivään ja flunssan oireet kuten lihaskivut, yskä ja kurkkukipu lievittyvät myös merkittävästi.

Kun seuraavan kerran asioit apteekissa, varaudu flunssaan ja muista Fluzinc.

Lyhennä flunssan kestoa ja lievitä oireita

Aloittamalla Fluzinc-kuurin heti flunssan ensioireisiin voit lyhentää flunssan kestoa sekä lievittää oireita:

  • Lyhentää flunssan kestoa keskimäärin 7 päivästä 4 päivään
  • Lievittää flunssan oireita merkittävästi
  • Vaikuttavana-aineena sinkkiasetaatti
  • Sopii yli 12-vuotiaille
  • Saatavilla mustaherukan, salmiakin ja hunajan makuisena.
  • Valmistettu Suomessa
  • Saatavilla vain apteekeista

Katso annostelu- ja käyttöohjeet >>

”Lyhentää flunssan kestoa keskimäärin 7 päivästä 4 päivään”

Tutkitusti tehokas flunssan hoito

Fluzincin taustalla on 16 erillistä kliinistä tutkimusta, 1 401 hoidettua potilasta ja kaksi yhteenvetotutkimusta. Tulokset osoittavat, että flunssan ensioireisiin aloitettu 80 mg/vrk sinkkiasetaatti-imeskelytablettikuuri ilman sitruunahappoa lyhensi flunssan keston keskimäärin seitsemästä päivästä neljään päivään ja oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fluzincin annostus on optimaalinen 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Tutkimusten mukaan suuremmat annokset eivät lisää tehoa. Fluzinc ei myöskään sisällä sitruunahappoa tai muita happoja, koska ne sitovat vapaita sinkki-ioneja ja näin heikentävät tehoa. Joissain valmisteissa happoja käytetään parantamaan niiden makua. Lisäksi Fluzinc sisältää 100 % sinkkiasetaattia, joka on paras sinkinmuoto vapauttamaan sinkki-ionit suun olosuhteissa.

Lue lisää Fluzinc imeskelytableteista

Lue lisää Fluzinc suusuihkeesta