Fluzinc

Fluzinc - 3 päivän tehokuuri flunssan hoitoon

Apteq Fluzinc on kolmen päivän tehokuuri flunssan hoitoon. Fluzincin sisältämästä sinkkiasetaatista vapautuvat sinkki-ionit vaikuttavat paikallisesti suussa, kurkussa ja nielussa estäen flunssavirusten toimintaa ja taudin etenemistä.

Fluzinc lyhentää näin flunssan kestoa ja lievittää oireita. Sinkkiasetaatti-imeskelytablettien on osoitettu lyhentävän flunssan kestoa keskimäärin 7 päivästä 4 päivään. Flunssan oireet kuten lihaskivut, yskä ja kurkkukipu lievittyvät tutkimusten mukaan myös merkittävästi.

Fluzinc on Suomen suosituin sinkkiasetaatti-imeskelytabletti

Fluzinc sinkkiasetaatti-imeskelytabletteja on kolmea eri makua, mustaherukan, salmiakin tai hunajan makuisena. Fluzinc on saatavilla kahdessa pakkauskoossa; 24 tabletin pakkaus riittää yhteen kolmen päivän kuuriin ja 72 tabletin pakkaus sisältää kolme kolmen päivän kuuria. Yksi kolmen päivän kuuri riittää yhden flunssan kaatoon.

Fluzinc on saatavilla vain apteekeista.

Lyhennä flunssan kestoa ja lievitä oireita

Aloittamalla Fluzinc-kuurin heti flunssan ensioireisiin voit lyhentää flunssan kestoa sekä lievittää oireita:

  • Lyhentää flunssan kestoa keskimäärin 7 päivästä 4 päivään
  • Lievittää flunssan oireita merkittävästi
  • Vaikuttavana-aineena sinkkiasetaatti
  • Sopii yli 12-vuotiaille
  • Saatavilla hunajan, mustaherukan ja salmiakin makuisena. Suusuihke on saatavilla salmiakin makuisena.
  • Valmistettu Suomessa
  • Saatavilla vain apteekeista

Katso annostelu- ja käyttöohjeet >>

”Lyhentää flunssan kestoa keskimäärin 7 päivästä 4 päivään”

Tutkitusti tehokas flunssan hoito

Fluzincin taustalla on 16 erillistä kliinistä tutkimusta, 1 601 hoidettua potilasta ja kaksi yhteenvetotutkimusta. Tulokset osoittavat, että flunssan ensioireisiin aloitettu 80 mg/vrk sinkkiasetaatti-imeskelytablettikuuri ilman sitruunahappoa lyhensi flunssan keston keskimäärin seitsemästä päivästä neljään päivään ja oireet vähenevät keskimäärin 36 %.

Fluzincin annostus on optimaalinen 80 mg sinkkiä vuorokaudessa. Tutkimusten mukaan suuremmat annokset eivät lisää tehoa. Fluzinc ei myöskään sisällä sitruunahappoa tai muita happoja, koska ne sitovat vapaita sinkki-ioneja ja näin heikentävät tehoa. Joissain valmisteissa happoja käytetään parantamaan niiden makua. Lisäksi Fluzinc sisältää 100 % sinkkiasetaattia, joka on paras sinkinmuoto vapauttamaan sinkki-ionit suun olosuhteissa.

Lue lisää Fluzincistä >>