Apteq Melatoniini Comp

Kaisa Mäkäräisen valinta on Melatoniini Comp

Paras yhteistyö syntyy silloin kun arvot ja hyvät käyttökokemukset kohtaavat. Näin syntyi yhteistyömme Kaisa Mäkäräisen kanssa. Kaisa oli käyttänyt Apteq Melatonin Comp valmistetta jo jonkin aikaa ja vakuuttunut sen vaikutuksesta ja laadusta.

“Arvostan Apteq-sarjan kotimaisuutta ja sitä, että voin luottaa valmisteiden laatuun. Urheilijana huomioin edelleen anti-doping säädökset, ja siksi suosittelen mieluiten Apteqin valmisteita muille. Olen kuullut liian monta tapausta, jossa halvalla tilatut ulkomaiset tuotteet eivät olekaan olleet sitä, mitä on luultu”, Kaisa kertoo.

Lue lisää artikkelista ”Kaisa Mäkäräinen arvostaa Apteq-tuotteiden kotimaisuutta ja laatua” >>

Apteq-tuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan. 

Apteq Melatoniini Comp – Virkistäviin uniin.

Melatoniinin luonnollista eritystä voivat häiritä esim. stressi, ikääntyminen, vaihdevuodet, masennus, vähähiilihydraattinen ruokavalio, vähäinen liikunta, aikaerorasitus ja alkoholin runsas käyttö. Häiriöt melatoniinin tuotannossa johtavat usein nukahtamisvaikeuksiin ja unen laadun heikkenemiseen. Levottomuus ja heräily aamuyön tunteina ovat yleisimpiä unen laadun häiriöitä.

Auttaa nukahtamaan – Vahva ja nopeavaikutteinen melatoniini

Apteq Melatoniini Comp tableteista melatoniini vapautuu nopeasti ja auttaa näin lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinille vahvin näyttö on nimenomaan nukahtamisajan lyhentämisessä. Yhdessä tabletissa on 1,9mg melatoniinia.

Vaikuttaa aamuyöhön asti – Pitkävaikutteinen L-teaniini

Myöhemmin aamuyön tunteina vaikuttava L-teaniini saavuttaa plasma pitoisuuden huipun veressä noin yhden tunnin kohdalla.1 Tämän jälkeen L-teaniini läpäisee veri-aivoesteen ja se saavuttaa maksimi pitoisuutensa aivoissa vasta viiden tunnin kohdalla.2 L-teaniini vaikuttaa siis pidempään kuin melatoniini. Lopulta L-teaniini metaboloituu tehokkaasti virtsaan.Yhdessä tabletissa on 50mg L-teaniinia.

1. van der Pijl PC et al. Journal of Functional Foods. 2010 Oct; 2(4): 239-244. 2. Terashima T et al. Biosci. Biotechnol. Biochem., 1999; 63(4): 615-618. 3. Scheid L. et al. J Nutr. 2012 Dec;142(12):2091-6.

Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot

Annostus:

Aikuisille ½-1 tablettia vuorokaudessa. 1-2 tuntia ennen nukkumaan menoa, kuitenkin viimeistään klo 23. Paras tulos saavutetaan ottamalla Apteq Melatoniini Comp säännöllisesti, useina peräkkäisinä iltoina ja aina samaan aikaan.

Tabletti:

Raikas mintunmakuinen purutabletti. Tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Pakkauskoko: 

30 ja 100 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos ½ – 1 tabletti sisältää:

Melatoniinia 0,95-1,9 mg ja L-teaniinia 25-50 mg

Ainesosat: 

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), L-teaniini, täyteaine ( maissitärkkelys), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat),melatoniini, piparminttuaromi.

Varoitukset:

Sisältää makeutusaineita. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisia ainesosia.

Raskaus ja imetys:

Melatoniinia ei suositella raskauden tai imetyksen aikana.