Kaisa Mäkäräinen arvostaa Apteq-tuotteiden kotimaisuutta ja laatua

Jo yksikin huonosti nukuttu yö voi tuntua seuraavana päivänä. Entinen huippu-urheilija on joutunut kisamatkoillaan tukeutumaan nukahtamista nopeuttavan melatoniinin apuun. 

Entinen ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen panostaa arjessaan hyviin yöuniin. 

“Huonot yöunet näkyvät minun kohdallani yleisenä väsymyksenä ja aikaansaamattomuutena päivän aikana, vaikka väsymystä ei välttämättä edes huomaa heti aamulla. Unen merkitystä ei pidä aliarvioida”, Kaisa sanoo. 

melatoniini

Apteq Melatoniini Comp

Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa.

Kaisa seuraa unen laatua

Kaisa seuraa sykemittarin avulla yöllistä sykettään sekä unen laatua. Jo yksi huonosti nukuttu yö voi näkyä kehon toiminnassa esimerkiksi hieman koholla olevana sykkeenä. 

“Olen kiinnostunut siitä, mitkä tekijät vaikuttavat omalla kohdallani unen laatuun ja yösykkeeseen”, Kaisa kertoo. 

Ainakin ilta-aikaan urheilu ja pienetkin alkoholiannokset vaikuttavat Kaisan unensaantiin ja sen laatuun. Hän suositteleekin testaamaan treenin siirtoa aamuun, jos tapana on urheilla iltaisin. 

“Urheilu-urani aikana iltakisat vaikuttivat selkeästi unen laatuun, ja niiden jälkeen oli vaikeaa nukahtaa ajoissa. Siksi nykyäänkin treenaan mieluiten aamuisin”, Kaisa sanoo. 

Suomalainen lääkevalmistaja yhdistää melatoniinin ja L-teaniinin 

Melatoniini on elimistön oma yöhormoni, jota voi nauttia myös ravintolisänä lyhentämään nukahtamisaikaa. Melatoniinia käytetään usein apuna matkustaessa, kun vuorokausirytmin muuttamiseen tarvitaan apua. 

“Olen suositellut univaikeuksista kärsivälle ystävälleni Apteq Melatoniini Comp -valmistetta avuksi nukahtamiseen”, Kaisa kertoo. 

Melatoniini Comp -valmisteen nopeasti vapautuva melatoniini nopeuttaa unensaantia ja helpottaa aikaerorasitusta. Yhdistelmävalmisteen pitkävaikutteisempi, luonnollinen L-teaniini vaikuttaa melatoniinia hitaammin. Alun perin vihreästä teestä löydetty ja eristetty L-teaniini on hyvin tunnettu ja paljon tutkittu aminohappo. 

Kaisa Mäkäräinen ja Melatoniini Comp -tuote
Unen merkitystä ei pidä aliarvioida, Kaisa muistuttaa.

Suomalaisessa lääketehtaassa valmistettu tuote

Melatoniini Comp -valmisteen takana on kuopiolainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan lääketehtaassa Kuopiossa. 

“Arvostan Apteq-sarjan kotimaisuutta ja sitä, että voin luottaa valmisteiden laatuun. Urheilijana huomioin edelleen antidopingsäädökset, ja siksi suosittelen mieluiten Apteqin valmisteita muille. Olen kuullut liian monta tapausta, jossa halvalla tilatut ulkomaiset tuotteet eivät olekaan olleet sitä, mitä on luultu”, Kaisa kertoo. 

Apteq-tuotteet ovat saatavilla apteekeista ympäri maan. 

melatoniini

Apteq Melatoniini Comp

Ainutlaatuinen yhdistelmävalmiste. Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa.

Jaa tämä artikkeli: