B12-tuotesarja

Hyvä ajatus. Läpi sukupolvien.

Apteq B12 -tuotesarja on uusimpien tutkimusten ja hoitosuositusten perusteella suomalaiseen tarpeeseen kehitetty raikas uutuus. B12 on elimistölle välttämätön vitamiini ja sitä saadaan vain eläinperäisestä ravinnosta. B12 -vitamiinin vähäinen saanti yleistyy ja voi johtua esim. ikääntymisestä, suolistosairauksista, kasvissyönnistä tai eräiden lääkkeiden käytöstä. B12-vitamiinin vähäinen saanti voi aiheuttaa muistin ja hermoston oireita sekä anemiaa. Apteq B12 -perheen tuotteilla täydennät B12-vitamiinin saantisi tehokkaasti. Samalla tuet omaa jaksamistasi ja suojaat muistiasi. Sarjaan kuuluu kolme ainutlaatuista tuotetta. Löydät Apteq B12 tuoteperheestä helposti itselleen sopivan valmisteen.

Apteq B12 Balance

Tasapainottamaan B12-vitamiinin saantia. Vadelmanmakuinen purutabletti.

Apteq B12 Boost

Jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12 tarpeeseen. Appelsiininmakuinen purutabletti.

Apteq B12 Memox

Muistin suojaksi ja tasapainottamaan B12-vitamiinin saantia. Pieni nieltävä tabletti.

Kaikki Apteq B12 sarjan tuotteet sisältävät bioaktiivisia ja tehokkaita B12-metyylikobalamiinia ja B9-metyylifolaattia. Tuotteet valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa Kuopiossa ja ovat saatavilla vain apteekeista kautta maan. Tuotteet ovat syaaniyhdisteettömiä, laktoosittomia, hiivattomia, gluteenittomia, soijattomia, sokerittomia, liivatteettomia ja ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Apteq B12 Memox 1 mg + Folaatti & Flavonoidit-Koliini

Suojaamaan muistia1, tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia ja täydentämään yksipuolista ruokavaliota. Pieni nieltävä muistipilleri1. Tärkeät suojaravintoaineet, koliini ja flavonoidit ensimmäistä kertaa mukana vitamiinitabletissa. Koliini ja flavonoidit ovat kliinisesti tutkittuja suojaravintoaineita.2,3,4 Flavonoidit mainitaan myös Käypä hoito -suosituksessa.5 Flavonoidit on uutettu appelsiinista ja mustikoista. Memox sisältää suomalaista mustikkaflavonoidiuutetta ja bioaktiivista ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Katso tarkemmat tuotetiedot tuotesivulta >>

Apteq B12 Boost 1,3 mg + Folaatti & B1-B3-B5-B6-Biotiini-C

Jaksamisen tueksi ja lisääntyneeseen B12 -vitamiinin tarpeeseen. Appelsiininmakuinen purutabletti. Edistää normaalia: energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologista toimintaa ja henkistä suorituskykyä. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Katso tarkemmat tuotetiedot tuotesivulta >>

Apteq B12 Balance 1 mg + Folaatti

Tasapainottamaan B12 -vitamiinin saantia. Vadelmanmakuinen purutabletti. Sisältää bioaktiivista, puhdasta ja tehokasta B12 -metyylikobalamiinia ja B9 -metyylifolaattia.

Katso tarkemmat tuotetiedot tuotesivulta >>