Biotiini ravitsee hiusjuuria ja vahvistaa kynsiä

Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen ovat yleisiä vaivoja, joiden taustalla voi olla ikääntyminen, stressi sekä hormonaaliset muutokset kuten imetysaika, vaihdevuodet ja e-pillereistä luopuminen.

Vahvat ja hyvin hoidetut hiukset ovat tärkeä osa hyvinvointia. Siksi hiusten eteen kannattaa nähdä vaivaa.

On tärkeää huolehtia ajoissa siitä, että keho saa riittävästi ravintoaineita terveiden hiusten kasvattamiseen. Päänahan verenkierto heikkenee iän myötä. Lisäksi erilaiset ulkoiset tekijät voivat heikentää hapen ja veren kulkeutumista hiustuppeen, jolloin hiusjuuren vitamiinien ja ravinteiden saanti vaikeutuu. Biotiini eli B7-vitamiini edistää proteiinien aineenvaihduntaa hiusjuurissa ja on tärkeä vitamiini hiusten terveyden ylläpitämiseksi.

Biotiini eli B7-vitamiini edistää proteiinien aineenvaihduntaa hiusjuurissa ja on tärkeä vitamiini hiusten terveyden ylläpitämiseksi.

”Biotiini Extra 5 mg on ravintolisävalmiste, jossa on useita hiusten elinvoimaisuudelle tärkeitä ainesosia. Biotiini Extra -kapselien sisältämä vitamiini-, aminohappo- ja kasvisuuteyhdistelmä ravitsee hiusjuuria ja auttaa hiuksia kasvamaan vahvoiksi ja elinvoimaisiksi”, kertoo tuotepäällikkö Mikko Karjalainen Fennogate Finland Oy:stä.

Biotiini Extran sisältämä bambu-uute on hiuksille hyödyllinen. Se sisältää piitä, jota elimistö tarvitsee muun muassa kollageenin muodostumisessa. Kollageeni on elimistössä yleinen proteiini ja hiusten tärkein rakenneaine. Biotiini Extran muita ainesosia ovat metioniini (aminohappo), B6-vitamiini, pantoteenihappo B5 ja sinkki (välttämätön hivenaine).

Apteq Biotiini Extra on vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste

Tutkimusten mukaan Biotiini Extra vahvistaa myös kynsiä.1-3 Halkeilevat kynnet ovat heikkoja ja hajoavat helposti. Halkeilevista kynsistä kärsii jopa 20 prosenttia maailman väestöstä, ja naisilla vaiva on yleisempi kuin miehillä.

Biotiini Extra -kapselien suositeltava vuorokausiannos on yksi kapseli vuorokaudessa. Pakkauskoko on 60 kapselia, joten yksi pakkaus riittää noin kahden kuukauden kuuriin. Kuuria voi tarvittaessa jatkaa milloin tahansa.

Lue lisää Apteq Biotiini Extrasta >

  1. Gehring W. VitaMinSpur 10, 185-189, 1995.
  2. Floersheim GL. Z Hautkr. 1989;64:41–48.
  3. Hochman LG et al. Cutis. 1993;51:303–305.

Jaa tämä artikkeli: