Vahva biotiini tukee hiusten ja ihon hyvinvointia

Vahva biotiini on käytännön kokemustemme mukaan antanut jo 1–2 kuukaudessa avun hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnin haasteisiin.

Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointi on monille tärkeä osa kokonaisvaltaista terveyttä ja kauneutta. Erityisesti hauraat ja halkeilevat kynnet sekä ohenevat hiukset voivat olla merkki siitä, että elimistö kaipaa tiettyjä ravintoaineita. 

Apteq Biotiini Extra 5000 µg on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Se on monipuolinen ja vahva biotiinivalmiste, joka tukee sekä hiusten että ihon terveyttä ja uusiutumista.

Biotiini extra Apteq

Apteq Biotiini Extra

Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Vahva 5000 µg:n biotiinivalmiste

Apteq Biotiini Extra 5000 µg on markkinoiden johtava biotiinivalmiste, joka sisältää runsaasti biotiinia yhdessä helposti nieltävässä kapselissa. Biotiini, joka  tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini, on elintärkeä vitamiini, joka tukee hiusten, kynsien ja ihon muodostumista sekä uusiutumista. 

Apteq Biotiini Extra sisältää huikeat 5000 µg biotiinia per kapseli, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön. Vain yksi kapseli päivässä riittää tuomaan toivotun tehon.

Tutkimukset osoittavat biotiinin tehon

Halkeilevat kynnet ovat yleinen ongelma, josta kärsii jopa viidesosa kaikista ihmisistä. Naiset kärsivät kynsien hauraudesta yleisemmin kuin miehet. 

Biotiinin tehokkuus kynsien hyvinvoinnille on todistettu useissa tieteellisissä tutkimuksissa. Kaksoissokkotutkimuksessa, johon osallistui 60 henkilöä, havaittiin puolen vuoden aikana huomattavia parannuksia kynsien laadussa jo 2500 µg biotiinin päivittäisellä annostuksella. 

Tutkimuksen osallistujat, joilla oli ollut hauraat kynnet yli 18 vuoden ajan, kokivat huomattavaa parannusta kynsien laadussa, vaikka kenelläkään heistä ei ollut todettu biotiinin puutetta.

Nainen, jolla on pitkät, kauniit hiukset.
Hiusten hyvinvointiin kannattaa panostaa, ja biotiini on siihen tutkittu apu.

Ravinteet vahvan biotiinin tukena

Apteq Biotiini Extra 5000 µg:n teho koostuu vahvan biotiinin lisäksi sen monipuolisista muista ravintoaineosista. Sen koostumus on kehitetty Suomessa ja siinä on huomioitu erityisesti suomalaisten olosuhteiden tuomat haasteet hiusten, ihon ja kynsien hyvinvoinnille.

Apteq Biotiini Extra  5000 µg:n monipuolinen koostumus sisältää myös useita muita tärkeitä ravintoaineita, kuten vitamiineja, aminohappoja ja kasvisuutteita. Nämä ainesosat on valittu tuotteen koostumukseen, koska ne tukevat nimenomaan hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia:

  • Sinkki (15 mg) on tärkeä mineraali, joka tukee hiusten, kynsien ja ihon terveyttä. Apteq Biotiini Extran sisältämä sinkki on hyvin imeytyvässä bisglysinaatti-muodossa, mikä varmistaa sen tehokkaan imeytymisen ja hyödyntämisen elimistössä.
  • L-metioniini (40 mg) on rikkipitoinen aminohappo, joka aktivoi keratiinisynteesiä ja auttaa biotiinia imeytymään paremmin.
  • B6-vitamiini (1,4 mg) edistää normaalia kysteiinin tuotantoa. Kysteiini on hiusten rakenneaineen keratiinin luonnollinen osa.
  • Pantoteenihappo (B5) (6 mg) on tärkeä ainesosa solujen luonnolliselle uudistumisprosessille.
  • Bambu-uute (50 mg) on erityisen rikas luonnollisen piin lähde. Pii on hyödyllistä hiuksille, kynsille ja iholle, sillä se osallistuu kollageenin tuotantoon.
Nainen, jolla on kaunis iho.
Biotiinin on tärkeää myös ihon hyvinvoinnille.

Käytä helposti ja edullisesti

Yksi Apteq Biotiini Extra 5000 µg -valmisteen merkittävistä eduista on sen helppokäyttöisyys. Vain yksi kapseli päivässä riittää tarjoamaan kaikki tarvittavat ravintoaineet hiusten, kynsien ja ihon hyvinvoinnin tukemiseksi. Tehokkaan tuotteen vaivaton ja helppo käyttö tekee siitä sopivan myös kiireiseen elämäntapaan.

Lisäksi Apteq Biotiini Extra 5000 µg:lla on aivan erinomainen hinta-laatusuhde. Yhdessä pakkauksessa on 60 kapselia, mikä riittää kahden kuukauden tarpeisiin. Tuotetta on myös saatavilla 180 kapselin jättipakkauksena, jossa yksittäisen kapselin hinta jää vieläkin alhaisemmaksi. 

Vahva biotiinivalmiste on täysin kasvipohjainen eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös kasvissyöjille sekä vegaaneille.

Lisäksi tuote on

  • laktoositon
  • gluteeniton
  • soijaton
  • sokeriton

Näiden ainesosien puuttuminen tekee siitä turvallisen vaihtoehdon monille eri ruokavalioita noudattaville ihmisille.

Lähteet:
Pubmed
PubMed

Biotiini extra Apteq

Apteq Biotiini Extra

Hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Jaa tämä artikkeli: