Apteq Ihokollageeni

Apteq Ihokollageeni

Ihon hyvinvointiin kehitetty monipuolinen ravintolisä, joka sisältää kalakollageenia, C-vitamiinia, kuparia ja biotiinia. Pitää ihon nuorena, lisää kosteutta ja kimmoisuutta.

Lisätietoja

Kollageeni muodostaa suurenosan elimistön proteiineista ja sitä on erityisesti ihossa. Noin 25 vuoden iässä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa heikentyä. Ikääntyessä iho menettää kimmoisuuttaan, tästä seuraa tuttuja ikääntymisen merkkejä kuten ihon ryppyjä ja juonteita.

Ihokollageeni on monipuolinen ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti ihon hyvinvointiin. Se sisältää:

  • Tyypin I hydrolysoitua kalakollageenia. Tämä pilkottu kollageenin muoto imeytyy hyvin suolistosta ja kulkeutuu verenkierron mukana kaikkialle elimistöön mm. ihoon.
  • C-vitamiinia joka edistää kollageenin tuotantoa.
  • Biotiinia joka edistää ihon normaalia toimintaa.
  • Kuparia joka ylläpitää ihon normaalia pigmenttiä.

Apteq Ihokollageeni on tehty laadukkaista raaka-aineista ja se on täysin laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton ja liivatteeton.

Kollageeni pitää ihon joustavana ja kimmoisana

Kollageeni pitää ihon kimmoisana ja edistää sen uusiutumista. Ikääntymisen myötä kehon oma kollageenituotanto hidastuu, jolloin iho veltostuu ja siihen syntyy juonteita. Parhaat kollageenivalmisteet löydät apteekista.
Lue lisää
Suositeltava vuorokausiannos:

1-4 tablettia päivässä aikuisille

Pakkauskoko:

120 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos 1 - 4 tabletti sisältää:

Kalakollageenia 625-2500 mg, c-vitamiinia 20-80 mg 25-100%*, kuparia 0,25-1 mg 25-100%*, biotiinia 12,5-50 µg 25-100%* (*vuorokautisen saannin vertailuarvoista)

Ainesosat:

Hydrolysoitu kalakollageeni, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuntumisenestoaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa ja rasvahappojen magnesiumsuolat), askorbiinihappo, kuparisitraatti, D-biotiini.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton ja liivatteeton

Varoitukset:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.