Apteq B12-vitamiini

Tehokas Apteq B12-metyylikobalamiini + foolihappo

Hyvin imeytyvä, puhdas ja vatsaystävällinen imeskelytabletti.

Lisätietoja

Hyvin imeytyvä

Metyylikobalamiini on hyvin imeytyvä bioaktiivinen B12-vitamiinimuoto. Apteq B12-vitamiiinin sisältämä metyylikobalamiini imeytyy hyvin myös silloin kun sisäisen tekijän eritys on heikentynyt. Metyylikobalamiini sopiikin erityisen hyvin B12-vitamiinipuutoksen riskiryhmille, joiden sisäisen tekijän eritys on heikentynyt tai toiminta muulla tavalla estynyt. Kyseessä voivat olla mm. ikääntyneet tai metformiinilääkityksen käyttäjät.

Apteq B12-vitamiini sisältää myös foolihappoa. Foolihappo ja B12-vitamiini tehostavat elimistössä toistensa toimintaa.

Puhdas

Metyylikobalamiini on bioaktiivinen ja puhdas B12-vitamiinin muoto. Apteq B12-vitamiini on syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Vatsaystävällinen

Uusien tutkimusten mukaan B12-vitamiinin muodolla näyttää olevan merkittävä vaikutus suoliston hyvinvointiin ja mikrobitasapainoon. Metyylikobalamiini on suoliston hyvinvoinnin ja mikrobitasapainon kannalta suositeltava vaihtoehto.

Valmistettu Suomessa.

B12-vitamiinin lisääntynyt tarve – Katso oireet ja saantisuositukset

B12-vitamiini on välttämätön vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan. B12-vitamiinin puutteesta kärsivät tyypillisimmin iäkkäät ja tiukkaa kasvisruokavaliota noudattavat.
Lue lisää

B12-vitamiini kasvissyöjälle – ja fleksaajalle!

B12-vitamiini on välttämätön aivoille ja hermostolle. Jos syöt usein kasvisruokaa, muista huolehtia B12-vitamiinin riittävästä saannista. Laadukkaat vitamiinivalmisteet löydät apteekeista.
Lue lisää

Tiesitkö, että B12 -vitamiinivalmisteissa on eroja?

Suomalaistutkimuksessa havaittiin, että jopa kolmasosalla yli 65-vuotiaista veren B12-vitamiinipitoisuus on matala tai matalan ja normaalin rajamailla. Onneksi B12-kobalamiinivalmisteita on nykyään hyvin saatavilla.
Lue lisää
Suositeltava vuorokausiannos:

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa.

Pakkauskoko:

30,100 ja 180 tablettia

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

B12 vitamiinia 1000 µg (40000%*) ja Foolihappoa 300 µg (150%*)*vuorokautisen saannin vertailuarvoista

Ainesosat:

makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), metyylikobalamiini, aromi (vadelma), pteroyyliglutamiinihappo.

Syaaniyhdisteetön, laktoositon, hiivaton, gluteeniton, soijaton, sokeriton, liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Varoitukset:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytetään huoneenlämmössä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaus ja imetys:

Apteq B12-vitamiinilla ei tunneta haittavaikutuksia raskauteen tai imetykseen.