Apteq ja lumilautailija Mikko Rehnberg yhteistyöhön

Apteq aloitti yhteistyön kuopiolaisen 22-vuotiaan lumilautailija Mikko Rehnbergin kanssa huhtikuussa 2019.

Kuopiolainen Mikko Rehnberg kuuluu lumilautamaajoukkueen kirkkaimpaan A-miehistöön. Huhtikuussa Iso-Syötteellä järjestetyissä SM kisoissa hän voitti Big Airin suomenmestaruuden ja maaliskuussa Mikko ylsi uransa parhaaseen maailmancup-sijoitukseen Mammothin slopestylessä ollen kymmenes.

Apteq haluaa olla mukana tukemassa Mikon matkaa kohti Pekingin talviolympialaisa 2022. ”Mikko on erittäin lahjakas lumilautailija, jolla näemme mahdollisuuksia menestyä kansainvälisellä tasolla seuraavina vuosina. Haluamme olla osaltamme mukana mahdollistamassa Mikon pääsyä kansainväliselle huipulle.” Kertoo Fennogate Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pylkkänen.

Rehnbergillä on selvät tavoitteet tulevaisuudelle. ”On kyllä hyvä fiilis aloittaa yhteistyö kotimaisen ja vieläpä kuopiolaisen yrityksen kanssa. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesän oheisharjoittelua ja tulevaa talvea! Tulevien talvien päätavoitteena on kiertää Maailman cup-kiertuetta ja sitä kautta ansaita paikka vuoden 2022 Pekingin olympiajoukkueeseen.”

Jaa tämä artikkeli: