Apteq ja soutaja Joel Naukkarinen aloittivat yhteistyön

Apteq aloittaa yhteistyön kilpasoutaja Joel Naukkarisen kanssa. Joel on 26-vuotias lääketieteenopiskelija Kuopiosta. Hän on soutanut Suomen soutumaajoukkueessa vuodesta 2014 lähtien miesten perämiehetöntä kaksikkoa ja vuodesta 2017 pääveneluokkana hänellä on ollut yksikkö. Urallaan tähän mennessä hänelle on kertynyt 103 SM-mitalia eri soutumuodoista, vajaa 10 Suomen ennätystä ja kaksi maailmanennätystä.

Joelin päätavoite on päästä vuoden 2020 Tokion kesäolympialaisiin ja voittaa urallaan olympiakultaa: ”Uskon vahvasti pääseväni tavoitteeseeni suunnitelmallisen, määrätietoisen ja pitkäjänteisen valmentautumisen kautta. Itse olen sitoutunut tämän tavoitteen saavuttamiseen täysin ja toivon, että tavoitteeni saavuttamista tuettaisiin eniten juuri nyt, kun minulla on ikäni, elämäntilanteeni ja motivaationi puolesta parhaat edellytykset kehittyä.”

Apteq tukee Naukkarista matkalla Tokioon. ”Joel on omistautunut ja määrätietoinen urheilija ja uskomme hänen mahdollisuuksiin menestyä tulevissa olympialaisissa. Apteq on mielellään mukana toteuttamassa Joelin matkaa kohti Tokiota” Kertoo Fennogate Finland Oy:n toimitusjohtaja Antti Pylkkänen

Jaa tämä artikkeli: