Vuoden 2019 Apteq Top-4 ja kurkistus tulevaan vuoteen

Vuosi 2019 jää Apteqilla historiaan mm. Fluzinc-tehokuurien vakiintumisen ja verenpainemittariuudistuksen vuotena. Tässä artikkelissa käymme vuoden 2019 läpi neljän suositun Apteq-tuotteen kautta. Samalla kurkistamme hieman uuteen vuoteen 2020.

4. sija: Apteq Biotiini Extra ja uusi jättipakkaus

Apteq kauneussarjan lippulaiva, vahva ja monipuolinen Biotiini Extra sai loppuvuodesta 60 kapselin pakkauksen rinnalle uuden 180 kapselin jättipakkauksen. Tämä on biotiinivalmisteiden vakiokäyttäjille ilouutinen: nyt saat jopa puolen vuoden biotiinit entistä fiksumpaan hintaan!

Jättipakkaus riittää puoleksi vuodeksi – fiksuun hintaan!

Saamamme keskimääräisen palautteen perusteella yhdellä 60 kapselin pakkauksella, eli kahden kuukauden säännöllisellä käytöllä, saavutetaan kynsissä jo selkeästi havaittava hyöty. 2020-luku vahvistaa tämän, mutta uskallamme ennustaa, että kuuden kuukauden säännöllisellä käytöllä:

 1. Kynnet vahvistuvat ja liuskottuminen vähenee huomattavasti.
 2. Hiukset vahvistuvat selkeästi.
 3. Iho voi paremmin.

Ei muuta kuin testailemaan! Apteq Biotiini Extra on osoittautunut tehokkaaksi ja turvalliseksi tuotteeksi: mitään haittavaikutuksia ei ole tiedossa. Muista yksi ainut turvallisuusseikka vahvan biotiinivalmisteen käytössä: pidä vähintään vuorokauden tauko valmisteen käytössä ennen laboratoriokokeisiin menemistä, sillä vahva biotiinivalmiste saattaa vääristää joitakin laboratoriotuloksia.

Apteq Nail Extra

Nopea apu vaurioituneille kynsille.

3. sija: Hammastahna

2019 oli Apteqilla myös tietynlainen ahaa-elämysten vuosi hammastahnan ja suun limakalvoterveyden suhteen. Yhä useampi asiakas sai merkittävän uuden avun suun limakalvovaivoihinsa. Esimerkiksi nämä kolme ihmisryhmää saivat apua Apteq hoitavasta hammastahnasta:

• aftaherkät
• suun punajäkälästä kärsivät
• lääkkeiden tai sairauden vuoksi kuivasta suusta kärsivät.

Aftaherkkien osalta erittäin tyypillinen tilanne on, että nuori terve ihminen kärsii vuosittain useista kivuliaista aftoista. Sen verran harmittomia aftat ovat, että ne usein vain tulevat, vaivaavat aikansa ja menevät pois. Osa saattaa tietää, että monien hammastahnojen sisältämä vaahtoaine, natriumlayryylisulfaatti, lisää aftojen esiintyvyyttä. Usein he kuitenkin ajattelevat, että hammastahnaa ei voi vaihtaa, koska tahnat, joissa ei ole natriumlayryylisulfaattia eivät vaahtoa eivätkä maistu millekään. Tässä piilee yksi Apteq hammastahnan ahaa-elämyksistä: siinä on raikas ja hellävarainen vaahto ilman natriumlayryylisulfaattia.

Hoitava ja vaahtoava hammastahna ilahduttaa monia!

Vuonna 2019 toteutimme kuluttajatutkimuksen, jossa annoimme suun punajäkälästä kärsiville asiakkaille testiin Apteqin hoitavan hammastahnan. Kaikki kyselyyn vastanneet asiakkaat aikovat jatkossakin käyttää Apteq-hammastahnaa. 88 % suositteli Apteqin tahnaa muille punajäkälästä kärsiville henkilöille. Puolet arvioi suun terveydentilansa parantuneen merkittävästi Apteq-hammastahnan käyttöönoton myötä. Toinen puolisko arvioi suun terveydentilansa pysyneen ennallaan.

Ja tietenkin se kuiva suu. Yksi kuluttajapalautteista oli seuraavanlainen: Nuorehko naisihminen kertoi kärsineensä jo vuosia nukkuessaan kuivasta suusta. Kyseessä oli sen verran pieni vaiva, että se ei ollut hänellä aiemmin aiheuttanut toimenpiteitä. Suun kuivuus oli lääkkeen aiheuttamaa ja herätti joka yö pari kertaa juomaan vettä ja sen myötä myös pissille. Nukkuminen oli muutenkin heikkoa, kunnes hän yhtenä iltana kokeili perinteisen kaupan tahnan tilalla Apteq hammastahnaa. Simsalabim! Hän nukkui ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa täydet yöunet heräämättä kertaakaan.

Hoitava hammastahna Apteq

Apteq Hoitava Hammastahna

Sisältää fluoria ja ksylitolia. Sopii herkälle ja kuivalle suulle.

2. sija: Sinkkiasetaatti-imeskelytabletit

Vuoden 2019 perusteella voidaan nyt sanoa, että sinkkiasetaatti-imeskelytabletit (CE terveydenhuollon tuote) ovat lopullisesti löytäneet tiensä suomalaissuihin. Ja miksipä ei? Näin flunssan kourissa tuhratut päivät vähenevät selvästi.

Yhä useampi suomalainen pitää aina saatavillaan sinkkiasetaatti-imeskelytablettipakkausta ja aloittaa tehokuurin heti tuntiessaan ensioireet. Vuonna 2019 aito ja alkuperäinen Apteq Fluzinc -sarja täydentyi taas uudella ihanalla maulla. Perinteinen kirpeä mustaherukka ja suolainen samettinen salmiakki saivat rinnalleen uuden makean hunajaisen Fluzincin. Nyt Fluzinc sarjasta löytyy jokaiselle mieluisa maku.

Supersuosittu Fluzinc nyt myös hunajan makuisena!

Hyödynnä Suomessa tutkittu ja kehitetty tuotesarja ja nauti terveistä flunssattomista päivistä! Kurkistimme myös huippu-urheilijan ja lääketieteen opiskelija Joel Naukkarisen arkeen ja suhtautumiseen flunssaan (klikkaa lukeaksesi artikkeli). Voisi sanoa, että nuorella urheilijalla on aika pitkälle mietitty, ammattimainen, mutta myös terve suhtautuminen aiheeseen. Myös Yle kävi jutun teossa apteekissa ja lääketehdas Galena Pharmassa, ja kirjoitti sinkkitableteista (klikkaa lukeaksesi). Juttu nähtiin marraskuussa valtakunnan uutisissa asti.

Fluzinc

3 päivän tehokuuri flunssan hoitoon.

(CE terveydenhuollon tuote)

1. sija: Verenpainemittariuudistus ja rytmihäiriötunnistus

Ensimmäinen Apteq tuote, vuonna 2011 julkaistu Apteq AE701f verenpainemittari, päivitettiin 2019 täysin palvelleena nykyhetkeen. Perusominaisuudet sisältävä Apteq verenpainemittari tunnetaan tätä nykyä Apteq Q3:na. Samaan aikaan julkaistiin uusi, maailman edistyksellisin verenpainemittari Apteq Q5.

Apteq Q5 pystyy nyt ensimmäistä kertaa maailmassa nopean ja helpon verenpaineen mittauksen yhteydessä tunnistamaan suurella tarkkuudella sydämen rytmihäiriöt, eteisvärinän ja kammion lisälyönnin. Erityisesti eteisvärinän tunnistuksen liittäminen kotikäyttöiseen verenpainemittariin kiilaa listamme kärkeen, koska:

 • Suomessa arviolta 135 000 henkilöä sairastaa eteisvärinää, näistä jopa puolet tietämättään.
 • Eteisvärinä voi olla täysin oireeton.
 • Hoitamaton eteisvärinä viisinkertaistaa aivoinfarktin riskin.
 • Eteisvärinöiden määrä lisääntyy voimakkaasti suurten ikäluokkien ikääntymisen, vähäisen liikunnan ja ylipainon johdosta.
 • Kun eteisvärinä tunnistetaan ja diagnosoidaan, voidaan aivoinfarkti välttää tehokkaasti ennalta­ehkäisevällä lääkityksellä. Tämän vuoksi eteisvärinät on tärkeä löytää, ja se onnistuu vain riskiryhmien omalla aktiivisuudella, esim. käyttämällä verenpainemittaria, jossa on rytmihäiriötunnistin.

APTEQ Q5
VERENPAINE-
MITTARI

Tunnistaa nopean ja helpon verenpaineenmittauksen yhteydessä rytmihäiriön sekä erottelee tarkasti eteisvärinän ja lisälyönnin.

Katsaus vuoteen 2020

Vuosi 2020 alkaa uuden Ainoa-tuotesarjan myötä näissä merkeissä:

 • Lisäaineettomuus
 • Puhtaus
 • Ekologisuus
 • Kotimaisuus

Enää ei erityisruokavaliosta tai allergiasta kärsivän tarvitse tavata läpi loputtomilta tuntuvia ainesosalistoja, sillä Ainoa-tuotteissa on ainoastaan oleellinen aktiiviaine (kuten vitamiini) sekoitettuna yhteen kasviperäiseen täyteaineeseen, pakattuna vegekapseliin ja kasviperäiseen biomuovipakkaukseen.

Lisäaineeton ja ekologinen ravintolisäsarja!

Ainoa-sarjan pakkauksen hiilijalanjälki on muuten negatiivinen, ensimmäisenä laatuaan Suomen apteekeissa! Toisin sanottuna öljytön ja 100 % kierrätettävä biomuovipurkki sitoo ilmakehästä hiilidioksidia ja on yksi pieni osa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan. Täältä pääset tutustumaan Ainoa-sarjaan (siirry tästä Ainoan sivuille). Pysykää linjoilla, jatkoa seuraa. Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ainoa-sarjan tuotepakkauksia
Ainoa-tuotesarjaan kuuluu 9 tuotetta, jotka kaikki valmistetaan ilman turhia lisäaineita.

Jaa tämä artikkeli: